Rüyada kedi eti yediğini görmek

Rüyada kedi eti yediğini görmek rahat bir hayat sağlayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Rüyada kedi eti yediğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek onlardan taraf hayır göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye et yedirmek malına gelecek zarara, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kişinin daha çok kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments