Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak giden birinin geri döneceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni hamile kalmak sorunların gittikçe artacağına, ailesinden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada bekarken hamile kalmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına inanılır.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hevesinin kursağında kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments