Rüyada bekarken hamile kalmak

Rüyada bekarken hamile kalmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bekar hamile kalmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak kişinin zor günlerden geçeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek acı veren kazalara, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kalmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bir sıkıntıya girmeye rivayet eder.

Rüyada bekar kaldığını görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işaret eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments