Rüyada yeni hamile kalmak

Rüyada yeni hamile kalmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işlerinin yarıda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni hamile kalmak gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada yeni hamile kalmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak rahata ereceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikiz hamile kalmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden hamile kalmak elindekileri de yitireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada abiden hamile kalmak bunun için sabırsızlanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Rüyada babadan hamile kalmak isteklerinin yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments