Rüyada eski eşinden hamile kalmak

Rüyada eski eşinden hamile kalmak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yokluk içine gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak durumun değişmesine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinden hamile kalmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden hamile haberi almak nasiplerini alacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinden para almak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinden kaçmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada eski eşinden hediye almak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments