Rüyada başkasının boğazını sıkmak

Rüyada başkasının boğazını sıkmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada annenin boğazını sıkmak sorunlarının biteceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazını sıkmak beklediklerini duyacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya yorulur.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments