Rüyada annenin boğazını sıkmak

Rüyada annenin boğazını sıkmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada boğazını sıkmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının boğazını sıkmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments