Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yüksek tahsil yapacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak kötü halinden eser kalmayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada kadının boğazını sıkmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada boğazını sıkmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments