Rüyada bir insanın boğazını sıkmak

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, o masumların bedduasını alacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak yönlendireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz sıkmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak işlerinin azalacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine inanılır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments