Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret eder.

Rüyada başkasında sivilceli yüz gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına işarettir.

Rüyada sivilceli yüz görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde sivilceler görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzümde sivilce görmek mutluluk dolu haberler alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments