Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada sivilceli yüz görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek stres içinde günler geçireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments