Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada yüzü sivilceli olmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzünüzde sivilce görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments