Rüyada yüzünde sivilceler görmek

Rüyada yüzünde sivilceler görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilceler gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına alamet eder.

Rüyada sivilceli yüz görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, tövbe edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments