Rüyada sivilceli yüz görmek

Rüyada sivilceli yüz görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada sivilceli yüz gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzümde sivilce görmek bolluğun ve bereketin artacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, zenginleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments