Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, başarıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek işte de mutlu olunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments