Rüyada yüzümde sivilce görmek

Rüyada yüzümde sivilce görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, ortak işlere gireceğine, bahtının açık olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzümde sivilce gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments