Rüyada başka gezegene gitmek

Rüyada başka gezegene gitmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Rüyada başka gezegene gitmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına işarettir.

Rüyada başka gezegende olmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka gezegen görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments