Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, girilen yolda zarar edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, alanında marka bir isim olacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başka gezegende olmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir gezegene gitmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka gezegene gitmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, birçok engelin aşılacağına yorulur.

Rüyada başka gezegen görmek söylediklerinin çıkacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments