Rüyada başka gezegende olmak

Rüyada başka gezegende olmak maneviyata daha çok önem verileceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kara kara düşünür olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, borçlarını bitireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada başka gezegende olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek başarıların çoğalacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada başka gezegen görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, hayatın tadına varacağına inanılır.

Rüyada başka gezegene gitmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak yüksek moralli olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına inanılır.

Rüyada başka bir gezegene gitmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada başka gezegende olmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegende olmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments