Rüyada başka bir gezegene gitmek

Rüyada başka bir gezegene gitmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Rüyada başka bir gezegene gitmek sorunların tatlıya bağlanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka gezegene gitmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek birçok yeni fikir edinileceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada başka gezegen görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada başka bir gezegende olmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments