Rüyada başka bir gezegende olmak

Rüyada başka bir gezegende olmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olmak gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalettir.

Rüyada başka gezegende yaşamak ipliklerini pazara çıkaracağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başka gezegende olmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada başka gezegene gitmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegen görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments