Rüyada başka gezegende olduğunu görmek

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, de zenginliğe kavuşacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, işinde terfi edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegende olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegen görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada başka gezegene gitmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olmak düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada başka bir gezegende olmak rahatsızlıkların son bulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments