Rüyada başka gezegende yaşamak

Rüyada başka gezegende yaşamak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, manevi olarak hasar alınacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada başka gezegende yaşamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada başka gezegende yaşamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada başka gezegende olmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir gezegene gitmek çok iyi yerlere geleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegen görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada başka gezegene gitmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments