Rüyada birinin zayıfladığını görmek

Rüyada birinin zayıfladığını görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, ekmek bulamayacağına delalet eder.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Rüyada zayıfladığı görmek hasret gidereceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin zayıfladığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tanıdığının zayıfladığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin zayıfladığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments