Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun zayıfladığını gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek adının ülke dışında yayılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, işlerinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments