Rüyada insanın zayıfladığını görmek

Rüyada insanın zayıfladığını görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada insanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına inanılır.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Rüyada annenin zayıfladığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bütçesinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada çok zayıflamak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, işlerin düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments