Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, yollarını ayıracağına, hayallerinin gerçek olacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının zayıfladığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada zayıfladığı görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin zayıfladığını görmek esenliği bulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments