Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, gözyaşı döküleceğine yorulur.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesi görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kolları kesilmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni mallara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, desteksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments