Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, işinde verimsiz olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek büyük kazançlar getireceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu kesildiğini görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kolu kesilmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulur.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek daima afiyette olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolların kesildiğini görmek allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, tatsız durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments