Rüyada kolunun kesildiğini görmek

Rüyada kolunun kesildiğini görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının kolu kesilmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kolun kesilmesi görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işarettir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments