Rüyada kolunun kesilmesi görmek

Rüyada kolunun kesilmesi görmek güç ve para kaybedeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Rüyada kolunun kesilmesi gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolların kesildiğini görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada kolunu kesildiğini görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet etmektedir.

Rüyada kolun kesildiğini görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments