Rüyada kol kesilmesi görmek

Rüyada kol kesilmesi görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesi gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada kolları kesilmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek ekonomik gücün çoğalacağına, malında zulüm meydana gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada kolun kesildiğini görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet eder.

Rüyada kol kesilmesi görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments