Rüyada kolları kesilmek

Rüyada kolları kesilmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolları kesilmek gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kol kesilmek aksiliklerin baş göstereceğine, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, aradığı çareleri bulacağına delalet eder.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments