Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, derin bir nefes alacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın avret yerini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerini öpmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada kadının avret yerini görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments