Rüyada kadın avret yerini görmek

Rüyada kadın avret yerini görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada kadının avret yerini yalamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kadın avret yeri görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yeri görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kadının avret yerini görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek yeni işlere girişileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments