Rüyada kadının avret yerini öpmek

Rüyada kadının avret yerini öpmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, mal mülk kazanacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada kadının avret yerini öpmek rızık bolluğu içinde olacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerini öpmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kadın avret yerini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek sevdiklerine kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada kadının avret yeri görmek ismini herkese duyuracağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek parasız kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments