Rüyada başka bir kadını sakal görmek

Rüyada başka bir kadını sakal görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, yükünün azalacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada başka bir kadını sakal gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini sakallı görmek saygınlığına leke sürüleceğine, maddi yükünün artacağına işarettir.

Rüyada başka birini sakal görmek hem yıpranacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı kadın görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada kadında sakal görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı kadın görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments