Rüyada kadında sakal görmek

Rüyada kadında sakal görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadında sakal gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işarettir.

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek müjdeli haberler alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sakallı kadın görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın sakalı görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah sakal kadın görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments