Rüyada başka birinin sakalını kesmek

Rüyada başka birinin sakalını kesmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rütbenin yükseleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük işlere imza atacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini sakallı görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada başka birini sakal görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada sakal ve saç kesmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sakal kesmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Rüyada saç ve sakalını kesmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments