Rüyada sakallı kadın görmek

Rüyada sakallı kadın görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işlerinin yarıda kalacağına, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakallı kadın gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada kadının sakal traş olmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın sakallı görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakallı kadın görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işarettir.

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sakal kadın görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada bir kadında sakal görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments