Rüyada başından tabancayla vurulmak

Rüyada başından tabancayla vurulmak onlar sayesinde kalkınacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başından tabancayla vurulmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işarettir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca vurulmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments