Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada başından tabancayla vurulmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına inanılır.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek işlerini tek başına yöneteceğine, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak işlerin yolundan çıkacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca vurulmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments