Rüyada sırtından tabancayla vurulmak

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bir işe soyunacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine işarettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak yanlış kişilere denk geleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments