Rüyada tabanca vurulmak

Rüyada tabanca vurulmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarıların çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca vurulmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak borcunun çok olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments