Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, ticaret sektörüne atılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tabanca vurulmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments