Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek canının derdine düşeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla vurulmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments