Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, rızkın genişlemesine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinden vurulmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments