Rüyada başında beyaz örtü görmek

Rüyada başında beyaz örtü görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, ön plana çıkacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada başında beyaz örtü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada başında beyaz örtü görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada başında örtü görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada başında siyah örtü görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments