Rüyada başında yeşil örtü görmek

Rüyada başında yeşil örtü görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, el üstünde tutulacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada başında yeşil örtü gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada başında yeşil örtü görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada başına örtü örtmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada başında örtü görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Rüyada başına siyah örtü örtmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, gülmeye hasret kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek doktordan doktora koşturacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments