Rüyada başının örtülü olduğunu görmek

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada başının örtülü olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek problemlerinin biteceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Rüyada başında siyah örtü görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada başında beyaz örtü görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada başına örtü örtmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Rüyada başında örtü görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments